Sivut

torstai 26. helmikuuta 2015

Äkkilähtö Kirkkonummelle

Silja laittoi minulle hieman ennen yhtä, että haluaisinko lähteä hänen kanssaan juoksuttamaan pentuja Kirkkonummelle. Kunhan sain bussin katsottua niin laitoin kamat kasaan ja lähdettiin melkein heti Lunan kanssa bussipysäkille.
Kirkkonummelle pääsikin oikein kätevästi yhdellä bussilla Isolta Omenalta jonne meiltä on hieman päälle kilometrin matka. Täytyy useamminkin käydä, kun matkakaan ei mikään kamala ollut!
Silja oli Jenin kanssa meitä bussipysäkillä vastassa. Kun pennut huomasivat toisensa niin olisivat heti halunneet ryhtyä leikkiin. Kävelystä pellolle ei meinannut tulla yhtään mitään, vaikka yksin Lunan hihnakäyttäytyminen on todella hyvä! Pellolle päästyämme päästimme koirat irti ja todella kivasti tulivat juttuun keskenään. Jeni tahtoi koko aika juosta, mutta kömpelo cockeripentu ei millään meinannut pysyä perässä. Luna olisi ennemmin halunnut painia ja riehua, mutta Jenin mielestä oli todella ällöttävää, kun likainen ja kurainen pikkuluppa hyppi päin...
Jossakin vaiheessa Lunaa rupesi jo kyllästyttämään juokseminen, kun ei ollut ollenkaan kivaa jäädä taakse. Välillä penskat puuhastelivat kokonaan omia juttujaan ihan kuin kaveria ei olisikaan.


Jenillä oli omakivaa


tämä olisi ollut hirmu kivaisa kuva jos kameran tarkennus olisi pysynyt perässä!Lenkin jälkeen jakoimme Lunan kanssa bussilla matkaa Isoon Omenaan, jossa äiti oli sopivasti. Jätin äitin pitämään Lunaa, kun oli saanut ostoksensa tehtyä ja hain pupuille purusäkin sekä paljon tuoreruokaa. Koko kolmenkopla lähtee huomenna hoitoon minun reissun ajaksi, joten piti hoitopaikkaan hieman hakea kaikkea tarvittavaa. Tänään illalla haetaan vielä heinäpaali. Kaikki kolme ovat myös lähdössä lauantaina Klaukkalaan pet-näyttelyyn, saa nähdä kuinka Myrtsillä ja Pihville menee, kun ekaa kertaa pääsevät arvosteltavaksi. Calvinhan on jo vanha konkari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti