Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Koirauimalassa

Torstain lupailin teille postausta, mutta kiireiden ja kuvien odottelun takia tämä nyt "hieman" venyi... :'D
Torstaina Noora ja Riimi tulivat hieman ennen yhtä tähän meille ja lähdettiin kiertämään koirien kanssa pieni lenkki. Kauaa ei ehditty koiria juoksuttaa, kun meillä oli aika kahdeksi koirauimala Sippuraan, joka sijaitsee Espoon Kivenlahdessa. Oltiin paikan päällä jo hyvissä ajoin, pissatimme koirat ja mentiin sisälle. Alkuun suihkutimme koirista ylimääräiset hiekat ja roskat pois ja sitten päästiinkin altaalle!
Luna ei ollut lainkaan innoissan asiasta, olisi halunnut vain leikkiä Riimin kanssa. Riimi kuitenkin onnessaan haki leluja vedestä ja tykkäsi paljon.
Lunalla oli alkuun uimatyyli täysin hukassa, mutta rohkaistui kuitenkin paljon ja tajusi homman idean. Toivotaan nyt parasta, että kesällä tuo innostuu paremmin uimisesta ja menee itse veteen.
Kaikki kuvat c. Noora!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli ekalla kerralla vähän pelko altaalle, mutta nyt muutaman seuraavalla kerralla meni jo melkein itse altaaseen. Ei tarvinnut, kuin vähän peppuun koskea niin hyppäs uimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, eiköhän Lunakin siis rohkaistu ajan myötä! (:

   Poista
 2. Meilläkin olisi Stevien kanssa tarkoitus aloitella huhtikuun puolella koirauimalassa käyntiä! Kesällähän voisi ihan koirille soveltuvassa paikassa (eli mökillä) käyttää uimassa, jos uimisesta vaan sattuu tykkäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä onkin hieman helpompi houkutella koira veteen, kun voi itse mennä edeltä :) meillä on kodin lähellä hyviä paikkoja missä voidaan totutella veteen ja uimiseen, kunhan sää sallii!

   Poista