Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Mätsäri Konalassa 15.2

Päätettiin tänäänkin lähteä pyörähtämään mätsärissä. Jostakin syystä heräsin taas kuuden maissa, vaikka herätys olisi soinut vasta 8.30... Ainakin oli paljon aikaa pissattaa Luna, antaa sille ruoka, laittautua ja pakata tavarat! Lähdettii hyvissä ajoin jo kohti bussia, että Luna voisi kakata, mutta eihän se mitään sitten tehnyt.. Bussi tuli myöhässä sen verran, ettei oltaisi enää ehditty toiseen bussiimme. Jäimme Kampissa ja siellä seuraavalle bussipysäkille kävellessä Luna päätti pitää vessatauon ja väänsi tortut keskelle Kampin lattiaa, ihanaa! Onneksi kuitenkin oli taskut ja laukku täynnä kakkapusseja.


Näyttelypaikalle saavuimme noin 11.30. Siellä oli järkyttävät jonot ja ihanasti piti jonottaa ulkona! Sormet ja varpaat olivat aivan jäässä ja kaikilla taisi olla enempi tai vähempi kylmä. Itse en osannut pukea aamulla tarpeeksi vaatetta päälle, joten oli kamalan kylmä. Vieläkin olen aivan jäässä...
Tapasimme näyttelypaikalla toisen cockerikakaran, Tanen, ja Luna saikin siitä heti itselleen poikaystävän! Itsekin sain juttuseuraa. Kiva välillä jutella ihmisten kanssa kenellä on samaa rotua oleva koira (:
Arvostelu oli suht nopeaa ja pian olikin jo meidän vuoro. Luna jaksoi seisoa maltillisesti, mutta ravi oli aivan kamalaa. Repi, hyppi ja muuten vain riehui, eikä millään olisi halunnut keskittyä mihinkään... Tämän takia meille tuli sininen nauha. Tuomari kuitenkin tykästyi todella paljon tuohon häsläävään kakaraan ja sanoi, että olisi antanut meille punaisen nauhan jos pitäisi katsoa pelkkää ulkonäköä.
Värikehässä Luna jaksoi yllättävän hyvin käyttäytyä! Ravikin oli ihan siedettävää. Hieman veti hihnassa, mutta kuitenkaan ei pomppinut ja riehunut. Meidät valittiin jatkoon ja päästiin vielä kerran ravaamaan kehä ympäri. Neljä koiraa sijoitettiin ja me päästiin hienosti kolmanneksi!Palkintokassista paljastui pokaali, ruusuke, narulelu, puruluu, HauHaun M-kokoisia dental care purutankoja ja Racinelin pakastekuivattua lohta. Oikein kivaisat palkinnot ja kiva päivä takana.
Mätsärin jälkeen Luna pääsi Tanen kanssa vielä riehumaan koirapuistoon (8
4 kommenttia: