Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Mätsäröintiä Tuuloksessa

Heräsin tänään jo ennen kuutta, vaikka kello oli soimassa seiskalta. Hetken sängyssä pyöriskeltyäni päätin nousta ja lähteä Lunan kanssa käymään ulkona. Ulkoilun jälkeen Luna sai ruuan ja minä rupesin laittautumaan ja pakkailemaan tavaroita mätsäreitä varten.
Puoli yhdeksältä lähti bussi kohti Helsinkiä josta hypättiin Lunan kanssa junaan. Todella monet ihastelivat Lunaa ja ihmettelivät kuinka kiltti ja rauhallinen se on. Koko matkan nukkui kiltisti jaloissani. Jäimme Hämeenlinnassa pois josta Laura otti meidät kyytiin ja matka jatkui kohti Tuulosta.
Mätsäri paikalla kävimme nostamassa rahaa, kävimme ilmoittamassa koirat, pissatimme ne ja laitoimme autoon odottelemaan vuorojaan. Odotellessa käytiin pariinkin kertaan Mustissa ja Mirrissä, jossa oli paljon kivoja alennuksia. Tällä kertaa hillitsin itseni ja mitään ei tarttunut mukaan.
Alkuun olivat pennut, jossa Laura esitti Lunan. Isot ja pienet olivat samasssa mikä oli ehkä hieman hölmöä. Lunan parina oli pystykorva. Kauheasti tuo kakara sai kehuja ja PUNAISEN nauhan! Suuper hieno lapsukainen. Siinä sitten hetki taas odoteltiin, että värikehät alkaisivat. Siellä oli paljon hienoja koiria, enkä todellakaan odottanut, että Luna sijoittuisi niiden seasta. Seisoa malttoi todella hienosti, mutta liikkeet olivat mitä oli. Hieman taisi olla mamman perään joka seisoi kehän laidailla :'D Hienosti kuitenkin sijoittui toiseksi!
Seuraavana oli pienet, jossa Lauran itskut kilpailivat. Voitto sai sinisen nauhan ilman sijoitusta ja Olavi punaisen nauhan ja sijoittui neljänneksi.


Kaikin puolin mukava päivä takana. Kamera oli mukana, mutta se hieman unohtui, eikä kuvia tullut räpsittyä ollenkaan... Saatte nyt taas tyytyä ihanaan kännykkälaatuun. Huomenna olisi Konalassa taas mätsäri. Täytyy vielä miettiä, että jaksaako tuonne raahautua vai jäädäänkö Lunan kanssa kotia. Näyttelyhihnakin jäi kivasti Lauran autoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti