Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Muuttopuuhia

Täällä blogissa en vielä olekaan vielä ehtinyt hehkuttaa tulvasta muutosta. Tosiaan me kaikki ollaan aina haaveiltu omakotitalosta. Itse tahtoisin asua metsän keskellä, mutta muut tahtovat kuitenkin, että koulut, kaupat ja muut palvelut olisivat suht lähellä. Jonkun aikaa porukat etsivät meille sopivaa kämppää ja tämä kyseinen kämppä löytyin Nummelta. Me kaikki kyllä tykästyimme siihen heti! Kävimme sitä pari kertaa katsomassa ja porukat tekivät siitä tarjouksen. Siitä sitten alkoikin jännittäminen, että meneekö tarjous läpi... Ja menihän se!

Lunalle on oikein kiva aidattu piha missä saa juoksennella niin paljon kuin vain jaksaa. Voidaan nyt pyytää koirakavereita aina kyläilemään, kun on hyviä lenkkimaastoja ja oma pihakin missä riehua ;D 
Myös pupuille on hieman paremmat tilat luvassa! Tällä hetkellä asuvat siis tehdashäkeissä minun huoneessani. Pihville on varattu kivan kokoinen koiran häkki, josta löytyy myös koppi! Myrtsi pääsee asumaan joko varastoon tai autotalliin. Calvinin otan joko omaan huoneeseeni tai Myrtsin kanssa ulkorakennukseen. Omalla pihalla kasvaa omenapuita sekä marjapuskia. Niistä saa kivasti oksia ja omppuja pupuille, toivon mukaan pääsen myös istuttamaan niille jotakin hyvää omaan pihaan!
Komppareista saa sitten oikeín kivat ja isot ulkoiluaitaukset pupuille.

Nyt tosiaan ollaan isäpuolen kämppää tyhjennelty ja siivoiltu, vielä olisi hieman tekemistä sen kanssa. Tämän kuun viimeinen päivä on sen kämpän luovutus. Sitten alkaakin meidän kämpän tyhjentäminen ja siivoaminen. Kuitenkin vasta toukokuun viimeinen päivä muutamme sinne pysyvästi. Saa nähdä kuinka kalliiksi minun huoneen remotointi tulee... Kanit ovat syönyt lattialistoja ja Luna teki pienen reiän lattiaan yksin ollessaan...Eilen vietiin uuteen kotiin ensimmäinen satsi tavaraa ja Luna tuli totta kai mukaan. Kuorma-auton tyhjennettyä lähdettiin Lunan kanssa katsomaan hieman mimmoisia lenkkeilypaikkoja sieltä löytyisi. Vielä perjantaina emme mitään ihmeellistä löytäneet. Pienen venerannan, sekä paljon peltoa ja metsää! Metsästä voisikin kivoja polkuja löytyä, kun jaksaisi lähteä etsiskelemään.
Tänään lauantaina heräsimme jo hyvissä ajoin ja lähdimme ajelemaan kohti Nummea. Taas alkuun tyhjennettiin auto ja aloitettiin tavaroiden purku. Me ei Lunan kanssa kuitenkaan kauaa jaksettu tavaroita laitella, joten lähdettiin taas käppäilemään ja etsimään uusia paikkoja. Löysimme kivan metsäpolun, joka meni joen viertä pitkin ja johti pienelle pellolle. Metsäpolulla meitä tuli vastaan collie ilman omistajaa. Hetken jo ajattelin, että tästä ei seuraa mitään hyvää, mutta onneksi ei kuitenkaan tullut iholle vaan jäi tuijottelemaan meitä hyvän matkan päähän. Odottelimme siinä hetken koiran omistajaa ja sieltä sitten tulikin vanhempi rouva. Annettiin koirien tutustua toisiinsa, molemmat olivat oikein innoissaan toisistaan ja juoksentelivat pitkin metsää ja peltoja! Lähdettiin yhdessä kiertämään lenkki ja samalla kyselin hyviä lenkkipaikkoja ja ehdotuksia tulikin oikein kivasti. Täytyy joku päivä lähteä tutkiskelemaan tarkemmin.Lenkin päätteeksi mentiin kämpille vielä auttamaan tavaroiden purkamisessa. Oltiin kuitenkin molemmat niin poikki, että mentiin testaamaan meidän uusi sauna. Hyvät löylyt saatiin, vaikken kauhean kovia löylyjä Lunan takia viitsinytkään heitellä.
Hetki vielä laiteltiin tavaroita ja kasailtiin huonekaluja, mutta oltiin jokainen kyllä aivan poikki ja pakattiin tyhjät laatikot autoon ja lähdettiin ajelemaan kohti Espoota! 
Nyt postauksen kirjoitettua voinkin lähteä pakkailemaan omasta huoneestani tavaroita muuttolaatikoihin, jee... 

1 kommentti:

  1. Kivaa että löytyy uusia lenkkimaastoja Lunalle ja sulle :)! Eih tuo lattialistojen jyrsintä kuulostaa tutulta! Rakkaat jyrsijät<3

    VastaaPoista