Sivut

torstai 5. helmikuuta 2015

Pentutreffit

Tiistaina otettiin Lunan kanssa taas suunnaksi Suomenojan Musti ja Mirri. Pitihän sitä lähteä toisia pentuja taas tapaamaan, kun oli siihen mahdollisuus. Päätimme tällä kertaa lähteä tuonne kävelle niin Luna saisi samalla kivan lenkin. Tuonne on meiltä noin kolme kilometriä matkaa ja hyvin neiti jaksoi!
Alkuun Luna taas hieman ujosteli, kun oli niin paljon toisia koiria, mutta pienen haistelun jälkeen innostui kuitenkin leikkiin. Vaikka kuinka kauan jaksoi siellä painia toisten kanssa. Leikit olivat niin rajuja, että Lunalta lähti siinä samalla hammaskin.
Pari kuvaakin kännykkällä yritin pennuista räpsiä, mutta ei kännykän kamera pysynyt pentujen perässä, joten laatukin on sen mukainen...


Tänään Luna kävi treffaamassa Riimiä ja Reneä. Tehtiin koirien kanssa noin viiden kilometrin pituinen lenkki. Koirat saivat välillä juosta vapaana ja leikkiä keskenään. Välillä taas piti tylsästi istua paikallaan ja poseerata kameralle. Itselläni ei kameraa ollut mukana, joten odotellaan, että saadaan Nooralta kuvia ja laitellaan niitä sitten tänne!
Tänään oli tarkoitus myös aloittaa Lunan kanssa pentukurssi, mutta peruin sen, kun aikataulut ei ollutkaan minulle sopivat. Ei siitä varmaan muutenkaan mitään olisi tullut, kun Luna on menossa jonkunlainen uhmaikä... Odotellaan nyt sitten maaliskuussa alkavaa tokokurssia!

2 kommenttia:

 1. Nää pentutreffit on niin ihana idea Mustilta ja Mirriltä! Harmittaa, ettei Neelan pentuaikana ollut itellä tietoakaan tollasista eikä ainakaan lähi M&M niitä järjestänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ihan kaikissa liikkeissä noita ei järkätä :/
   Tosiaan hirmu kiva idea! Talvisin kun on noille pienemmille pennuille turhan kylmä pihalla niin kiva, että pääsee sisätiloihin toisia pentuja tapaamaan ja sosiaalistumaan :)

   Poista