Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pihvi ulkoilee

Kuulostipas typerältä tuo postauksen otsikko, heh :'D Päätinpäs kuitenkin lähteä tänään ulkoilemaan Pihvin kanssa, kun äiti tuli töissä ja toi kameran mukanaan. Oli jo hieman pimeetä, mutta kai kuvat ovat ihan siedettäviä..
Alkuun Pihvi hieman ujosteli, kun ei ole aiemmin, ainakaan meillä ollessa, ulkoillut. Vähän aikaa oli matalana niin että vatsakin viisti maata. Pian kuitenkin jännitys laantui ja uskalsi jo liikkua. Pelokkaasta jättilapsesta tulikin oikein utelias ja menevä kakara! Ulkoilun jälkeen Pihvi kävi myös vaa'alla ja painoa on kertynyt jo 2560g! Saa nähdä kuinka iso tuosta kasvaa.
Itse olen kyllä kovasti tykästynyt tuohon lapseen. Hirmu kiva luonteeltaan. Todella seurallinen ja vieläkin hyvä käsitellä. Ei kyllä ihan heti uskoisi, että on tullut tallista, eikä tuota ole lähes lainkaan käsitelty tmv. Ainoa mikä ärsyttää on se kun kaikki yöt täytyy vetää kamalaa rallia... Minulla asuu siis kaikki kanit vielä muutaman kuukauden minun huoneessani..

Huomenna on Lunan kanssa jotakin uutta ja hauskaa luvassa! Olkaa siis kuulolla, huomenna illasta tulossa taas postausta ;)

1 kommentti: