Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Pupuja tällä kertaa

Päätinpäs tänään ennen huoneeni siivoamista, että pallottelen ensin pupuja ja pidän huoneessani vapaana jokaista vuorollaan. Hetken aikaa yritin myös Myrtsiä ja Pihviä pitää samaan aikaan vapaana, mutta Myrtsi ei kovasti pitänyt tuosta jättiläis kakarasta. Muutama tunti siinä sitten vierähtikin pupujen touhuja seuraillessa ja pupuja silittäessä.
Pihvi on rohkaistunut todella paljon, eikä enää ole lainkaan arka. Toki mm. imurointi ja muut kovat äänet sekä yllättävät liikeet saavat tuon hieman varuilleen. Kuitenkin todella kivasti ja nopeaa vauhtia ollaan tuon kanssa edistytty! Lunasta on tullut sen paras kaveri ja kivasti keskenään puuhastelivat huoneessani. Luna piti huolen, että Pihvi pysyy puhtaana ja nuoleskeli koko kanin aivan märäksi. Välillä Pihvi hyppi Lunan päällä ja välillä lapsukaiset taas makoilivat kylki kyljessä. Jättilapsonen heitti kunnon iloloikkia ja siinä vasta oli Lunalla ihmettelemistä, että mitä kummaa tuo riehuu.
Välillä kävi myös kiipeilemässä minun sylissäni kerjäämässä hieman silityksiä. Aivan ihana kakara!
Luna olisi mielellään pitänyt huolen myös Calvinin ja Myrtsin hygieniasta, mutta nämä kaksi olivat sitä mieltä, että eivät kaipaa apuja siihen. Myrtsi oli kauhuissaan Lunasta ja Calvin taas tahtoi puuhastella kaikkea muuta kun hengailla Lunan kanssa.

Tässä olen hieman yrittänyt pohdiskella, että ketkä ilmoitan LeKan pettiin Klaukkalaan... Itse en tuonne ole tulossa, mutta jos sinne pupuja päätän ilmoittaa niin pääsevät paikanpäälle toisella kyydillä. Kaikilla olisi kivasti täydellisen puhtaat tassut, vaikka en niitä ollenkaan ole putsaillutkaan. Nyt kun niistä mainitsen niin kaikki varmaan pissaavat tassunsa keltaisiksi...

Myrtsin tahtoisin kovasti ilmoittaa, kun ei aiemmin ole näyttelyissä käynyt. Myös karvansa on juuri kivasti saanut vaihdettua ja on ihan kivassa massassa, sekä käsiteltävyys on todella hyvä.
Calvinkin olisi hyvässä massassa ja kivan lihaksikas ikäisekseen, mutta turkki on edelleen keskeneräinen... Jotenkin palautuu, mutta kuitenkin pölisee vielä hieman. Saa nähdä, että saako turkkinsa valmiiksi ennen näyttelyä, toivotaan parasta!
Pihvi on myös mielestäni kivan massakas ja lihaksikas, vaikka onkin todella nuori vielä. Turkkia tosin saattaa ruveta pian vaihtamaan vauvakarvasta aikuiskarvaan, joten täytyy miettiä, että kehtaako tuota ilmoittaa mukaan.
Täytynee vielä lähempänä viimeistä ilmopäivää katsoa, että onko kukaan enää silloin hyvässä kunnossa vai jääkö näyttelyt tämän lauman osalta.


Miksi aina kaikista pahin näyttelykuume on silloin, kun näyttelyitä ei lähiaikoina ole tulossa tai itse ei paikan päälle syystä tai toisesta pääse, yhyy!


4 kommenttia:

 1. Voi kun Myrtsi on pieni Pihviin verrattuna :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan ihania eläimiä ja ihana blogi myöskin :-) Ja kuvatkin tosi hienoja, pakko kysyä että millaisella kalustolla kuvailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :)
   Mulla on canon eos 600d ja yleensä käytän canonin 50mm putkea :)

   Poista