Sivut

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Aika kultaa muistot

Tänään tulee jo tasan puolikas vuosi täyteen siitä, kun neljä rakkainta lähti yllättäen pilven päälle. Täällä blogissa kerroinkin mitä oli tapahtunut ja varmasti vanhat lukijat sen muistavatkin. Uudemmat eivät välttämättä ole lukenutkaan, joten tässä linkki postaukseen.
Vaikka tästä on vierähtänyt jo puoli vuotta niin vielä tänä päivänäkin lähes päivittäin tulee mietittyä tätä menetystä ja kohtaloa. Miksi juuri näiden ihanien nuorten ja terveiden pupujen täytyi menehtyä näin julmalla tavalla? Kysymykseen en ole saanut vastausta, enkä tule koskaan saamaankaan. Uskon kuitenkin, että tällekin menetykselle on joku hyvä ja järkevä syy ja selitys. Kukaan ei kuole turhaan ja nyt vain oli tämän upean nelikon aika lähteä ja jättää tämä maailma.
Suurin suru on kuitenkin jo ohitse ja itkut on suurimmaksi osaksi itketty. Aika kultaa muistot, mutta ikuiset arvet jää sydämeen.


2 kommenttia:

 1. Tämä juttu oli kyllä ihan kauhea! On jäänyt hyvin mieleen:(

  Meillä kuoli Nelli ja Candy samalla viikolla, ihan yllättäen. Kuolemiin ei saatu syytä ja itse olin suuntaamassa juuri Thaimaaseen kun Candy menehtyi. Kyllä lomalla stressasin kauheasti, että oliko niillä joku tarttuva tauti, joka veisi myös Ådelian ja Adelynin pois. Niin ei onneksi käynyt, mutta suru puskee aina päälle kun näkee kanilassa vain kaksi kania :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä en ookkaan huomannut, että sulla kanssa pupuja lähtenyt pilven päälle :/ isot osanotot <3

   Poista