Sivut

tiistai 24. maaliskuuta 2015

kotona taas!

Eilen illasta kotiuduttiin Lunan kanssa Itä-Suomesta. Aivan ihana reissu taas vaihteeksi ja  todella paljon tuli nähtyä tuttuja ja Lunallakaan ei tylsää ollut kun lähes koko aika oli tekemistä ja koirakavereita!

Alkuun menin isäni luokse ja Luna sai leikkiä Nanna seropin ja Otto saksanmetsästysterrierin kanssa ja juosta pihassa paljon vapaana. Itsehän tulin kipeäksi Kanarialla ja kuumetta oli noin 38 astetta ja kamala kurkku- ja pääkipu koko aika. Kuitenkin päätin, että pakko päästä  koiria juoksuttamaan nyt kun on täydelliset maastot ja lenkkeilymahdollisuudet. Monta tuntiahan sitä pihalla tuli sitten koirien kanssa oltua. Seuraavana aamuna oli myös tarkoitus lähteä mätsäröimään, vaan kipu oli entistä pahempi ja kuumekin noussut. Iskä sitten käytti minut Joensuussa päivystyksessä ja antibioottikuurihan sieltä lähti mukaan. Ne auttoivatkin nopsaan ja meno koirien kanssa jatkui taas parin päivän levon jälkeen.

Isäni luonta suuntasin serkulleni Ylämyllylle. Muistatte varmaan Neera rotikan joka on aiemminkin blogissa esiintynyt. Koirat saivat juosta pellolla ja metsässä vapaana. Sisällä meno jatkui edelleen, joten välillä oli pakko laittaa koirat eri huoneisiin rauhoittumaan. Kävimme myös Joensuussa Linnunlahden koirapuistossa, Suhmurassa hakemassa koirille ruokaa, treffattiin naapurin rotikkaa ja muuta mukavaa. 
Nyt saa tämän viikon arkipäivät ottaa rennosti ja levätä, ensi viikolla on koiranhoitokeikkaa luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti