Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Luna shoppailee

Meillä on nyt kiireitä riittänyt. Koulu on vienyt kamalasti aikaa ja viikonlopun meillä oli kaksi koiraa hoidossa. Myös blogissa vierailleen Elsa ja Alexia. Koirien kanssa tuli ulkoiltua paljon ja Luna oli iloinen kun oli kavereita kylässä!
Tarkoitus oli huomenna lähteä Lunan kanssa Mustiin ja Mirriin, kun olisi vielä viimeistä kertaa päässyt pentutreffeille, mutta minulle tuli muuta menoa, joten lähdettiin käymään siellä tänään.
Tarkoitus oli ostaa Lunalle vain uutta nappulaa, kun tuo HHCn nappula ei meinaa millään mennä alas. Ei edes lihan seassa. Harmittaa hieman, kun entistä ruokaa on jäljellä vielä noin 11kg.. Noh, jospa se uppoisi jos sitä sekoittaa pieniä määriä muun ruuan sekaan. Kokeiluun lähti Profinen kana&peruna nappulaa, joka on tarkitettu pienille koirille. Mukaan lähti kaksi 1,5 kilon säkkiä, kun ne olivan kaksi yhden hinnalla. Toivotaan, että tuo nappula maistuu ja voidaan jatkossakin syöttää sitä.
Myös muutama Maukas merkkinen lihapötkö lähti matkaan. Makuina taisi olla broilerin kivipiira, naudan maha, rasvainen naudanliha ja lohi. Myös äitin pakottamana ostin tuommoisen Racinelin luun.


Koirien talvivaatteet olivat -50%, joten pakko oli ostaa ensi talveksi ylisöpö Rukan pinkki neule! Tuo oli juuri täydellisen kokoinen ja sopi todella hyvin Lunalle! Kaveriksi täytyi ostaa myös Rukan pinkki monitoimihihna, pistolukkopantoja ei valitettavasti pinkkinä ollut, niitäkin olen hieman kuolaillut.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo neule! Sopii tosi hyvin Lunalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota on kyllä kauan tullut ihailtua, kiitos :)

   Poista
 2. Lunan ilme xD ei taida tykätä neuleesta yhtä paljo ko mammansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikeesti noin paljon sitä häpeä! Muissa kuvissa se näytti paljon ilosemmalta, mutta niissä laatu ja tarkennus oli ihan kauheita. Tosin niin on tossakin.. :D

   Poista