Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

maalaismaisemaa

Tiistaina koulun jälkeen heitin Lunan kanssa pienen lenkin hoidin puput ja lähdin Lunan kanssa bussilla seikkailemaan Nooran luokse! Ihme ja kumma löysimme todella hyvin perille, vaikka meille olikin täysin vierasta seutua ja aiemmin ei tuolla päin oltu bussilla käytykään.
Perillä juoksutettiin aluksi Lunaa, Riimiä ja Reneä pihassa vapaana. Pennut leikkivät keskenään myös sisälle siirryttäessä. Rene ei pentujen riehumisesta välittänyt vaan väisti kakaroita ja oli ennemmin omissa oloissaan.
Me kahviteltiin, syötiin kakkua ja juteltiin niitä ja näitä Nooran kanssa kun koirat touhusivat omia juttujaan. Huomattiin myös Lunalla vuoden ensimmäinen punkki, jonka onneksi saimme hyvin pois.

Kaikki kuvat c. Noora!Keskiviikkona lähes heti koulun jälkeen Noora tuli hakemaan meitä ja suuntasimme kohti Nummea. Jäätettiin auto meille, esittelin uuden kämpän ja lähdettiin pellolle juoksuttamaan koiria. Peltolenkin jälkeen matka jatkui metsäpolulle. Riimi ja Rene kävivät metsän vieressä olevassa järvessä uimassa, mutta Luna ei uimaan vieläkään uskaltautunut.
Metsä lenkin päätteeksi Luna ja Riimi kävivät vielä riehumassa naapurin Muska collien kanssa. Siitä suuntasimme meille kahvittelemaan ja kotia. Yhteensä koko reissuun meni noin viisi tuntia. Voitte vain arvata oliko koirat pikkasen poikki ;DTänään ei mitään superlenkkiä Lunan kanssa tehty, käveltiin vain pari kilsaa rannassa ja loppu päivä taitaakin mennä pupuphäkkejä siivotessa ja pupuja pallotellessa, kun ovat nyt jääneet hieman vähemmälle huomiolle. Huomasin tänään myös, ettei Pihvi varaa ollenkaan painoa toiselle takajalalleen... Täytyy tuota seurailla ja katsoa mihin suuntaan tuosta menee... Toivotaan parasta, että menisi ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti