Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Mätsäreitä, mätsäreitä ja mätsäreitä...

Tosiaan viime viikonloppuna oltiin Viikissä mätsäröimässä ja tänään oltiin taas jossakin päin Helsinkiä...

ratiat <3
Viime viikolla esitin Lunan lisäksi myös Hugo seropin isoissa aikuisissa. Hugosta taisinkin jotakin jo kertoa. Oli siis meillä muutaman yön hoidossa ja hoitojakso ei mennytkään ihan niin kuin piti. Jätkä taisi hieman stressata uutta tilannetta ja meni ripulille. Sunnuntain ja maanantain välisen yön sain siivoilla sen paskoja sängyltä ja pitkin lattioita... Seuraavana aamuna apteekin auettua kiirehdin apteekkin hakemaan canikuria, kävin antamassa sitä ja kiiruhdin kouluun. Hieman tuo auttoi ja oli jo pikkasen parempi kun palasin koulusta kotia. Sisälle ei luojan kiitos ollut tullut ollenkaan ylläreitä!


Mätsäreistähän tässä piti kirjoitta... Eikun asiaan siis!
Luna meni todella nätisti ja sai tuomarilta paljon kehuja. Meisän paria en taas vaihteeksi muista, mutta Luna sai hienosti punaisen nauhan! Me ei sijoituttu, mutta ylpeä mamma hienosti käyttäytyvästä pennusta <3
Hugo oli ensimmäistä kertaa näin suuressa tapahtumassa, mutta meni jopa yllättävän hyvin! Ravasi todella nätisti vierellä, mutta seisoa ei olisi välillä oikeen malttanut. Isojen kehässä meidän parina oli lagotto ja saimme sinisen nauhan. Väri kehässä ei Hugonkaan kanssa enää pärjätty.

Tänään aamulla nukuin hieman pommiiin ja heräsin 10minuuttia ennen bussin tuloa. Eikun pikaisaan laukun pakkaaminen, vessassa käynti ja hampaiden pesu ja juoksu pysäkille. Juuri ja juuri ehdittiin bussiin. Matkoihin meni yhteensä kivat kaksi tuntia ja kolmella eri bussilla jouduttiin mennä... Päästiin kuitenkin perille ja ihan ajoissakin, jes!
Pentuja ei tällä kertaa kauheasti ollut ja aika menikin todella nopsaan. Meidän parina oli chihuahua ja saatiin punainen nauha. Luna meni taas vaihteeki todella hienosti, vaikka välillä meinasikin hieman lähteä ravaamaan. Tuomari kehui kuitenkin seisomista ja muutenkin tykkäsi kovasti. Kuitenkaan ei enää värikehässä pärjätty. Eikun siis takaisin suunnistamaan kotia kohti! Tällä kertaa matka sujuikin hieman paremmin.

Huomenna olisi vielä yhdet mätsärit luvassa. Tällä kertaa Espoossa Mankkaalla.


Kaikki kuvat otettu Viikissä. c. Liisa!
2 kommenttia:

 1. Oi, oottepas te olleet ahkeria mätsäilijöitä! Tälläiset päivät ovat kyllä kivaa piristystä tasaiseen arkeen :-)

  Vautsi muuten nuo Ratian valjaat - sopivat kaikille kuin nenä päähän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös kovasti noissa kierrellä. Saa koira hyvää treeniä ja kiva tavata uusia ihmisiä :)

   Noi Ratiat on kyllä ihan huiput! Harmi vaan, että otin Lunalle liian ison koon ja lojuu nyt naulakossa käyttämättöminä :/

   Poista