Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mätsäröintiä

Noniin, uusi yritys! Eilen tämän posttauksen jo julkaisin, mutta tietokoneen sammutettuani tajusin, että unohdin mainita kuvaajan. En tietokonetta enää jaksanut avata vaan yritin kännykällä saada ne lisättyä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään... Alkuun poistin postauksesta kuvan ja lopulta koko postauksen.. Taitavaa!

Aamulla kello soi yhdeksän aikaan. Käytiin Lunan kanssa pihalla, tultiin kotia syömään, pakkailtiin tavarat kasaan ja laittauduin hieman. Kymmeneltä Noora ja Markus tuli hakemaan meidät ja suuntasimme kohti Klaukkalaa. Lunalla meinasin alkumatkasta itku päästä, kun joutui etupenkin jalkotilaan istumaan ja itse menin takapenkille Riimin ja Renen kanssa. Onneksi kuitenkin pian rauhoittui ja oli hiljaa loppu matkan.
Lunan ilmoitin pieniin pentuihin. Niitä taisi yhteensä olla noin 40kpl, meidän numero oli 36 ja muutama koira oli vielä meidän jälkeenkin.

c. Noora
Lunalla meni kehässä todella hienosti! Liikkui paremmin kuin ennen, eikä enää hyppinyt ja repinyt hihnassa ollenkaan. Jes, ollaan edistytty! Seisominen sujui myös todella upeasti ja maltillisesti. Saatiin kuitenkin sininen nauha, eikä värikehässä sijoituttu. Huuuurjan ylpeä kuitenkin olen Lunaan ja sen parantuneeseen käytökseen! Hienoin pentu <3
c. Noora

Nyt ei taas valitettavasti vähään aikaan päästä mätsäröimään, kun viikonloppuna olen Pihvin ja Calvinin kanssa lähdössä PetExpoon petteilemään molempina päivinä. Lauantaina Pihvin löytää häkistä numero 6 ja Calvinin häkistä numero 39. Sunnuntaina Pihvi on numerolla 4 ja Calvin numerolla 32. Poikia ja minua saa käydä moikkaamassa niin vanhat kuin uudetkin tuttavat ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti