Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

treffejä, pupuilua ja hoitokoiraa

Tällä viikolla ei kyllä ole hetkeäkään saanut hengähtää. Maanantaina olin myöhään koulussa ja heti kotiin tultuani pakattiin auto ja lähdettiin ajelemaan kohti Nummea. Taisin aiemmin jo mainita, että Luna meni äidin mukana sinne jo viime viikon perjantaina ja jäi äidin kanssa sinne kun muut sunnuntaina tulivat käymään kotona. Pikkasen taisi penskalla olla jo ikävä. Heti kun minut näki niin sekosi täysin ja alkoi kamala itku ja hyppiminen. Ehtihän tuossa itselläkkin tulla ikävä ja pieni tylsyys meinasi iskeä kun ei ollut lenkkikaveria. Nummella oltiin keskiviikkoon asti ja sinä aikana ehti kivasti lenkkeillä pitkin peltoja ja metsiä Lunan kanssa.
Me ollaan nyt löydetty tuolta paljon kivoja lenkkipaikkoja ja kovasti odotellaan toukokuun loppua, että päästään lopullisesti tuonne muuttamaan!
Käytiin tapaamassa naapurin Muska pk collieta tiistaina ja keskiviikkona. Kovasti tykkäävät toisistaan ja leikkivät ja juoksevat iloisesti pitkin pihoja! Valitettavasti lenkillä ei kameraa tullut kannettua mukana, olisi kivoja kuvia saanut metsässä ja Muskan kanssa. Omassa pihassa kuitenkin tuli pari kuvaa Lunasta räpsittyä.

Luna oli myös apuna kun Pihvin uutta ulkotarhaa olin siistimässä ja puunailemassa. Välillä kävi myös tarkastamassa, että miten äitin istutukset sujuu. Se kaiveli äitin istuttamia perunoita ylös ja oli oikein mahtava "apuri"... Pakko oli sitten aidata tuo äidin kasvimaa, että saa istutukset kasvaa rauhassa!

Torstai päivä meni taas koulussa istuessa ja ilta Lunan kanssa lenkkeillessä, sekä pupujen häkkejä siivoillessa.

c. Noora
Perjantaina lähdin koulusta jo 12 maissa, että ehtisin yhdeksi kotiin, kun oltiin Nooran kanssa sovittu, että treffataan Lunan ja Royn kanssa. Luna ja Roy ei ollutkaan aiemmin tavannut ja kivasti lenkki sujui! Alkuun Luna yritti kovasti haastaa Royta leikkiin, mutta tajusi kuitenkin melko pian, ettei Roy aio leikkiä. Molemmat menivät lenkillä omia polkujaan, mutta minulla ja Nooralla riitti kyllä juttua taas vaihteeksi. Sää oli melko tylsä ja välillä tuli hieman vettäkin.. Saisi jo pikku hiljaa ruveta lämpenemään ja muutenkin paranemaan sää!
Seuraavat treffit ollaankin sovittu jo ensi viikon keskiviikolle. Me matkaamme Nummelle Lunan, Renen ja Riimin kanssa.

Illalla olikin sitten pupujen kuvausta luvassa! Pystytettiin Iriksen kanssa todella hieno "studio" meidän olohuoneeseen ja kuvattiin puput.
Kukaan ei kovin edustava ollut, eikä kuvat muutenkaan mitään superhienoja ole.. Piti kuitenkin kuvia laittaa nyt, kun ei pitkään aikaan ole ollut!Tämä päivä menikin oikein kivasti mätsärissä, mutta siitä sitten erillinen postaus, kunhan saan kuvia! Myös kaverin koira tarttui tuolta mukaan. Hugo on sekaroituinen noin vuoden ikäinen löytökoira Romaniasta. Hänestä myös kuvia myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti