Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Viikon kuulumisia

Maanantaina kävin Pihvin kanssa pihalla ulkoilemassa ja yritin siitä uusia kuvia saada. Kuitenkaan en kameran kanssa meinannut perässä pysyä ja jos jonkun kiven päälle yritin sitä asetella niin oli vain epäedustavana länttinä... Kuvat ei siis mitään upeita ole
Kovasti kuitenkin tykkäsi maistella kaikkea ja loikkia ja ihmetella kaikkea uutta.  Hurjan utelian jättimuksu!Tiistai meni aikalailla koulussa ja koulujuttuja tehdessä ja pupujen häkkejä siivoillessa.
Keskiviikon pidin vapaata koulusta. Äiti käytti Lunan noin viiden jälkeen pissalla, joten itse sain nukkua pitkään. Kahdentoista maissa heräiltiin, syötiin, hoidettiin puput ja lähdettiin lenkille! Päätettiin lähteä rantaa pitkin kävelemään ja lenkille tulikin pituutta sitten hieman yli 6km. Luna sai olla lähes koko lenkin ajan irti ja vaikutti hurjan iloiselta juoksennellessaan. Pysähdyttiin pari kertaa rannallekkin jos Luna olisi halunnut käydä uimassa tai edes kahlaamassa. Ei kuitenkaan oikein lämmenyt idealle. Vahingossa se kuitenkin kiveltä hyppäsi mereen. Meri oli siitä kohtaa melko syvää ja hieman taisi pelästyä, mutta kuitenkin selvisi omin avuin ylös merestä!Tänään otin Lunan mukaan ja lähdettiin äitin kyydillä saunalahteen. Meidän oli tarkoitus käydä Lunan kanssa Kivenlahden koirapuistossa sillä välin kun äiti oli hoitamassa asioita. Käveltiin Kivenlahteen jossa koirapuisto ennen oli, mutta se oli näköjään purettu. Tilalla oli vain työmaa, milloin lie purettu... :D
Käveltiin kuitenkin lenkki Kivenlahden rannalla. Tarkoitus oli tuokin mitata Sports Trackerilla, mutta kännykkä taitaa olla tulossa tiensä päähän, eikä halunnut toimia ollenkaan. Noin viisi kilometriä tuli käveltyä.


Kivenlahdesta oli tarkoitus mennä Suomenojan Mustiin ja Mirriin, mutta äiti ajoi ohi ja sinne oli todella pitkät jonot autoja, joten ehdotin, että mennään käymään Tapiolassa Mustissa ja Mirrissä. Sieltä mukaan tarttui 15 kilon säkki Profine sapuskaa ja ihanat pinkit Ratian valjaat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti