Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Tältä viikolta postailu on jäänyt aika vähäiseksi. Mitään kummosempia ei ole tapahtunut ja kokeita ja muita koulukiireitä on riittänyt, muuttokin lähestyy jo kovaa vauhtia, joten aikaa ja jaksamista ei blogin kirjoitukselle ole jäänyt. Jospa nyt tekisin kuitenkin jonkunlaisen lyhyen ja pikaisen viikko katsauksen kuluneesta viikosta.

Maanantaina pidin vapaa päivän koulusta, tein aamulla Lunan kanssa parin kilsan lenkin ja Noora haki minut kuvaamaan Renen agitreenejä. Siellä vierähtikin tovi ja Luna oli sillä välin pitänyt omakivaa ja repinyt postit... Viiden jälkeen mentiin taas Nooran ja Riimin kanssa Soukan koirapuistoon penskoja juoksuttamaan. Kiva oli pitkästä aikaa viedä kakara leikkimään muiden koirien kanssa.

c. Noora

c. Noora
c. Noora
Tiistai ja keskiviikko meni aikalailla laiskotellessa, kokeisiin lukiessa ja pupuja juoksutellessa. Torstaina siivosin Pihvin ja Myrden häkit pois. Myös pojat saivat puhtaat häkit. Calvinilla taitaa hieman olla kevättä rinnassa, kun yllätin sen kantelemasta heinää ja rakentamasta pesää.

                                                  

Illalla kävin Lunan ja kaverini sekä hänen bordercollien kanssa kokeilemassa rullaluistelua. Itse luistelin ensimmäistä kertaa ja meno oli kyllä sen mukaista.. Juuri ja juuri pystyssä pysyin... Kertaakaan en kuitenkaan kaatunut! Taitaa silti pyöräily olla enemmän minun juttuni.

Tämä aamu menikin Lunan kanssa metsässä juostessa. Seuraavaksi luvassa taas vaihteeksi pupujen juoksutusta ja häkkien siivousta. Kämppäkin kaipaisi hieman siistimistä ja muuttolaatikot täytettä... Illalla olisi myös tarkoitus Suomen peliä taas vaihteeksi seurata!


Eilen tuli myös ilmottua Nexu Palojoelle hyppimään esteitä. Täytyisi myös ilmoittaa pojat Humppilaan LeKan pettiin.

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, aivan ihana pupukuva! :D Miten joku voikin olla noin söpö! :D ♥

  VastaaPoista
 2. http://kettutytonkolttosia.blogspot.fi/2015/05/haastetta-pukkaa.html Teille ois haaste! ;)

  VastaaPoista
 3. uuu kiva blogi tämä, jäänkin seuraamaan! :)

  oma kaniblogini, http://kanimukset.blogspot.fi/

  VastaaPoista