Sivut

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Match Show Nummelassa 16.5

Aamulla piti jo suht aikaisin nousta Lunaa pissattamaan. Kamatkin piti laittaa läjään ja ajella kohti Nummelaa. Oltiin mätsäripaikalla 9.30, ilmoitin Lunan pieniin pentuihin ja lähdin käyttämään pienellä kävelyllä. Pian kehät jo alkoikin ja oltiin melko alussa. Meitä vastassa oli viisi kuinen cairnterrieri.
Luna ei jaksanut ollenkaan keskittyä ja kaikki muu olisi ollut paljon mukavempaa, kuin kehässä ravaaminen. Alkuun meinasi laukata kauheeta vauhtia ja hyppiäminua vasten. Lopussa kuitenkin meni ihan siedettävästi. Saatiin sininen nauha ja värikehässä sijoituttiin ensimmäiseksi!
Jäätiin siis vielä odottelemaan BIS-kehää. Tuolla oli järjestelyt hieman eritavalla ja sinisten nauhojen ja punaisten nauhojen saaneilla oli erilliset BIS-kehät. Luna sijoittui hienosti toiseksi!


Palkinnoksi saatiin kaksi ruusuketta, hieno iso pokaali, 3kg rHunter merkkinen kaulapanta, Jokke merkkinen talutushihna ja 15e lahjakortti Nummelassa sijaitsevaan TopDog myymälään. Päätettiin heti käydä käyttämässä lahjakortit. Hieman olisi eräs hihna kiinostanut, mutta ylimääräistä rahaa ei ollut ja hihna maksoi yli 15e, joten se jäi kaupan hyllylle. Mitään tarpeellista tavaraa emme löytäneet, joten otettiin noin 5kg erilaisia lihapötköjä. Nyt on taas hetkeksi sapuskaa tuolle!

2 kommenttia:

  1. Teillähän näyttää menneen hienosti, onnea! :) Näytätte saaneen kivoja palkintojakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Palkinnot olivat kyllä mieluisia :)

      Poista