Sivut

tiistai 19. toukokuuta 2015

Nuuksiossa lenkkeilemässä

Minulla oli koulun kautta liikuntatunteja suorittamatta, mutta opettaja lupasi, että saan ne suoritettua jos Sports Trackerilla mittaan hänelle yhden hyvän pituisen lenkin. Keskiviikoksi oli lenkki suoritettava ja maanantaina lähdettiin lenkkeilemään.


Päätin pyytää Liisan mukaan lenkkeilemään. Samalla olisi minulle juttuseuraa ja Lunalle koirakavereita joiden kanssa juosta. Aluksi tarkoitus oli kävellä Matinkylässä rantaraitteja pitkin. Suunnitelmiin tuli kuitenkin hieman muutoksia ja päähänpistona lähdettiin ajamaan kohti Nuuksiota. Jätettiin auto parkkiin ja valittiin noin kahdeksan kilometrin pituinen Korpinkierros.


Matka sujui kivasti ja maasto oli todella vaihtelevaa. Välillä oli todella jyrkkiä ylämäkiä ja välillä suoria hiekkateitä. Hiekkateiden lisäksi käveltiin myös metsäpolkuja ja kalliolla. Välillä pysähdyttiin myös heittämään koirille keppiä veteen. Ainoastaan Jade oli sitä innoissaan noutamassa, mutta myös Cita ja Luna kävivät vedessä kahlaamassa. Oikein kivaisa lenkki kaikin puolin ja koirat olivat tyytyväisiä ja jokaiselle maistui uni! Täytyy päästä uudestaankin käymään, kunhan on paremmin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti