Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Puotinharju 2.5

Hui, päätinpäs piiitkästä aikaa ilmoittaa kanin hyppimään estekisoihin! Viimeksi kisoissa olin noin kolme vuotta sitten. Uusin tulokas Nexu pääsi Puotinharjuun hyppimään helppoa suoraa.
Kanit herättivät minut jo hieman ennen seitsemää. Nexu veti kamalaa rallia ja Calvin puri kaltereita, en toki olisi halunnut nukkua kunnolla pitkästä aikaa... Nooh, jospa sitä ensi yönä!


Aamulla yhdeksän jälkeen suuntasin Iriksen luokse ja hänen isänsä heitti meidät kisapaikalle. Otettiin siellä sitten hyvät kuvauspaikat ja räpsittiin kuvia. Helpon aikana sää oli ihan siedettävä, hieman tuli vettä, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Ensimmäisen luokan loputtua kuitenkin alkoi sataa ihan kunnolla, joten kuvia en enää viitsinyt räpsiä.
aina ei voi onnistua :D

Nexu meni todella kivasti jos ottaa huomioon, että ikää on vasta 4,5kk ja aiemmin on ollut vain kerran epv kisoissa. Ensimmäisellä kierroksella tuli vain kaksi virhettä, jotka olivat melko tyhmiä. Toisella kierroksella ei ehtinytkään lämppäämään ja virheitä tuli neljä... Noh, ensi kerralla mennään sitten paremmin!Täällä lisää kuvia! Kaikki on c. Henna Lavikainen

2 kommenttia:

  1. Hennaaaa oisit kertonu että oot alkanu käymään estekisoissa! : D

    VastaaPoista