Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Sitä, tätä ja tuota

Edelliseen viikkoon  on taas mahtunut paljon kaikenlaista ja kiirettä on pitänyt!
Alkuviikosta kirjoittelinkin jo Nuuksion lenkistä, joten siitä ei sen enempää. Keskiviikkona pääsin koulusta jo yhdeltä. Kotiin päästyäni lähdin Lunan kanssa lenkkeilemään. Kamala stressi oli, kun seuraavana päivänä oli autokoulun teoriakoe. Pakko oli koko päivän tehdä jotakin, ettei tarvitsisi sitä miettiä! Lenkkeillessä ja pupuja pallotellessa päivä sitten menikin.
Pian se torstai koittikin. Aamusta mentiin pyöräilemään Liisan kanssa. Hän otti taas koko laumansa mukaan ja minulla oli totta kai Luna. Noin tunnin pyörälenkki pienessä sateessa ajeltiin. Kamala kiirehän siinä sitten tuli ja täytyi satasta ajaa kotia kohti, kuivata Luna ja lähteä teoriakoetta tekemään. Liisa onneksi oli ihana ja heitti minut sinne ja vielä ajoissa! Pakko hehkuttaa, että läpi meni! Toivon mukaan pian on kortti taskussa. Helpottaa kummasti pupunäyttelyihin ja mätsäreihin liikkumista >:D
Loppu päivä menikin muuttopuuhissa. Pakkasin tavaroita laatikoihin, siivosin ja kuskasin tavaraa autoon. Nyt on huone melkein tyhjillään.

Perjantaina aamupäivästä Noora tuli koko lauman kanssa hakemaan minut. Ajeltiin Puolarmetsään katselemaan uusia lenkkimaastoja. Luna ja Riimi olivat koko lenkin ajan irti. Välillä myös Rene sai rallitella tyttöjen kanssa, mutta Roy joutui valitettavasti vahvan riistaviettinsä takia tyytymään remmiin.
Ulkona tuli todella kuuma, vaikka oltiinkin topeilla. Kierrettiin kiva, noin 8km pitkä lenkki. Reitin varrella oli myös oikein kiva pieni lammikko missä koirat pääsivät uimaan. Jopa Luna uskaltautui ensimmäistä kertaa uimaan, jes! Teki varmasti hyväa koirille päästä hieman veteen riehumaan, kun oli niin kamalan kuuma. Yli kaksi tuntia tuli oltua pihalla, oli kyllä ihan huippukiva lenkki!
Lenkin jälkeen mentiin kotia laittamaan lauantain pupunäyttelyä varten kuljetusbokseja kaneille. Molemmat jätkät lähtivät mukaan petteilemään. Valitettavasti en ehtinyt Nexua laittaa ulkomuotoon, vaikka tarkoitus olikin. Ensi kerralla sitten! Iltapäivästä porukat lähtivät ajelemaan kohti Nummea ja Luna lähti heidän matkaan. Loppu illan sainkin sitten ottaa ihan iisisti!Lauantaina täytyikin herätä jo aikaisin. Liisa nappasi minut 7.20 kyytiin. Matkan varrelta tarttui vielä kaksi muuta kyytiläistä matkaan mukaan. Näyttelypaikalla oltiin jo hieman yhdeksän jälkeen.
Heti ensimmäisenä huomasin Hannan myytävät holskimuksut joita oli pakko mennä pallottelemaan. Siinä Hannan kanssa pari sanaa vaihdettua päätettiin, että toinen ruskeista uroksista muuttaa minulle. Muksu sai nimeksi Juju. Aivan ihana pikkunen <3 Seuraavana pitikin sitten laittaa puput bokseihin ja ilmoitin myös Jujun jälkkärillä petteilemään.
Arvostelukaavakkeet jäivät Nummelle ja nyt olen Espoossa käymässä, joten arvosteluita en pysty kirjoittamaan. Pisteitä tuli seuraavasti:
Jujulle 91,5p
Calvinille 93,5p - KuMa 5p kohdista
Nexulle 94p - KuMa 5p kohdista, lkv 1 ja lahjoituspalkinto

Loppusiivousten jälkeen ajeltiin Forssan kautta hakemassa minun ja Liisan uusille holskimuksuille paperit ja ruokapussukat. Siitä sitten ajeltiin Nummelle mihin jäätiin Iriksen kanssa.
Alkuun ruvettiin kasailemaan pupuille komppariaitauksia ja uutta häkkiä, josta ei valitettavasti ole tähän hätään kuvaa.


Sunnuntaina Luna pääsi mätsäröimään, kun oli kahden kilometrin päässä mätrsärit. Iris kokeili Lunan kanssa junior handleria ja sijoittuivat JH3! Minä esitin Lunan pennuissa. Saatiin punainen nauha, mutta värikehässä meidät pudotettiin pois. Hienosti kuitenkin esiintyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti