Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2015

Viikkokatsaus

Kuluneeseen viikkoon on mahtunut kaikenlaista mukavaa.
Maanantaina käytiin Lunan ja Iriksen kanssa merenrannassa pyöräilemässä. Matkan varrella oli Matinkylän koirapuisto, joten käytiin samalla myös katsomassa jos siellä olisi koirakavereita. Nuori leonbergi ja labbis siellä oli ja Luna jaksoi hyvin juoksennella niiden kanssa vielä pitkän pyöräilyn jälkeenkin. Ihme virtapiikki, kun millään ei saa akkuja täysin tyhjäksi.


Tiistaina oli taas pitkä koulupäivä, eikä millään olisi jaksanut liikkua mihinkään suuntaa. Mentiin kuitenkin Iriksen kanssa rantaan kävelemään Lunan ja Iriksen kaverin villakoira muksun kanssa. Pennut tulivat hyvin juttuun keskenään ja vauhtia kyllä riitti! Lenkin jälkeen tultiin vielä meille ja koirat saivat leikkiä sisällä keskenään. Luna raukka oli hieman mustasukkainen kun toinen kiipesi jatkuvasti minun syliin.


Illasta Liisa vielä pyysi meidät vielä pyörälenkille. Hän otti mukaan Jade bordercollien ja myös meillä hoidossa olleen Hugo seropin, sekä hänellä hoidossa olleen samojedin Aten. Annettiin koirien aluksi hieman tutustua sisällä ja lähdettiin kiertämään Suomenojan lintuallasta. Pysähdyttiin yhdessä vaiheessa heittelemään koirille keppiä veteen ja Lunakin innostui hieman kahlaamaan, ehkä saan tuosta vielä uimarin! Koirat löysivät ihanan mutaisen paikan ja päättivät ottaa mutakylvyn. 


Arvaatteko kuka pääsi lenkin päätteeksi suihkuun? ;D
Keskiviikkona suunnattiin yhdeksi yöksi mökille Miehikkälään porukoiden ja Iriksen kanssa. Saavuimme perille vasta myöhään illasta, joten emme pahemmin mitään ehtineet tehdä.
Torstaina aamuna herättiin jo hyvissä ajoin ja lähdettiin ulos purkamaan pupuilla kesällä käytössä ollut häkki. Tuo olisi tarkoitus tulevana viikonloppuna kasata Nummelle ja sinne muuttaa sitten toinen pupuista. Hieman oli talven aikana kärsinyt ja joudutaan varmaan tuota hieman remppaamaan, mutta ajaa kuitenkin asiansa ja pitää kanit sisällään.
Luna oli lähes koko päivän mukana ulkona, vaikka ikävästi vettä tuli jatkuvasti. Onneksi on joka sään kestävä koira ja Lunaa ei vesisade haitannut! Käytiin myös metsässä kävelemässä pieni lenkki. Ai että on ihanaa nähdä, kuinka tuo nauttii vapaana juoksemisesta <3

Tänään ollaan menossa Nummelle ja viikonloppuna mahdollisesti mätsäröintiä luvassa, mutta siitä lisää sitten! ;)
Aamusta ennen kouluun lähtöä ehdin myös käydä ulkona molempien pupujen kanssa ottamassa kuvia. Aivan ihana sää! Saisi se kesä jo pian tulla..

                           


Tänään lähti myös ilmottautumiset Humppilan pupunäyttelyyn, siellä nähdään! Mukaan lähtevät molemmat pojat, saa nähdä kuinka Nexun käy ensimmäisessä petissään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti