Sivut

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Heipä hei

Hengissä ollaan! Ainakin toistaiseksi... Todella raskas työviikko on nyt takana päin. Lunan kanssa ollaan pyöräilty, käyty lenkkeilemässä ja kokeiltiin myös hieman juoksemista! Pieni lenkki vain meni juosten, mutta kai se on jostakin aloitettava! Hiljaa hyvä tulee ;D


Eilen käytiin Lunan kanssa mätsärissä Nummelassa. Tästä jäi hieman surkeat fiilikset. Kehät alkoivat myöhässä ja tuomari oli melko outo. Juoksutti parin nopeaa ympäri, heitti nauhat kouraan ja pyysi jo seuraavan parin kehään. Minun mielestäni olisi todella kiva jos tuomari viitsisi kunnolla katsoa koiraa ja saisi kuulla edes jonkunlaista palautetta koirasta. Noh, mutta kukin tavallaan ja  kaikkea ei voi saada.
Luna meni todella kivasti niinkuin yleensä. Myös seisominen meni todella kivasti ja jaksoi hyvin. Me saatiin tällä kertaa sininen nauha ja värikehässä ei enää sijoituttu. Ylpeä saa kuitenkin olla kun pentu jaksaa hienosti keskittyä!

Tänään päätin hieman juoksuttaa Calvinia vapaana. Se pysyy kivasti lähellä ja antaa hyvin ottaa kiinni, joten sai nyt rallitella komppareiden ulkopuolellakin välillä. Samalla piti ottaa pari kuvaa pupuista ja pääsihän se Lunakin kameran eteen.

Nexun murkkuilu on hieman jo rauhoittunut. Enää ei ole suoraan kädessä kiinni jos sen yrittää häkistä pois saada. Myös hampaiden tarkistus alkaa jo onnistua kivasti. Ehkä tuosta vielä tulee mitä ihanin lemmikkipupu!
Pian pääsevät puput taas näyttelypöydälle. 27.6. on LeKan järkkäämä näyttely Särkisalossa ja se on oikein mukavan matkan päässä, joten sinne ollaan menossa! Nexun olisin kovasti halunnut ilmoittaa sinne myös esteille, mutta valitettavasti ei ole sille sopivia luokkia. Onko lukijoista kukaan tulossa paikan päälle?


 Juhannuksena ollaan lähdössä mökkeilemään tai sukuloimaan Liperiin. Luna pääsee mukaan ja siellä sitten onkin paljon lääniä missä juoksennella vapaana. Myös koirakavereita löytyy, joten saa rallitella kavereiden kanssa. Ihanaa, kun on vain neljä päivää töitä ja pääseekin sitten pitkälle viikonlopulle! Juhannuksen  jälkeen voikin sitten aloittaa viimeisen kokonaisen työviikon. Pian alkaakin jo kauan odotettu ja ansaittu loma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti