Sivut

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesä...

...vaan ei vielä loma. Minä täällä kateellisena luen kuinka te kaikki muut olette aloittaneet jo kesäloman. 
Olihan minunkin tarkoitus, muttä äiti ilmoitti, että he haluavat minut kesätöihin työpaikalleen. Koska rahaa tarvitsee aina, eikä opintotukiakaan tai muita tuloja kesällä ole, päätin, että otan työn vastaan. Päivittäin tulee mietittyä, että miksi ikinä menin suostumaan tähän ja lasken jo päiviä loman alkuun, vaikka kaksi kokonaista päivää olen vasta töissä ollut :D 


Tarkoitus oli lähteä Lunan kanssa koko lomaksi Itä-Suomeen, mutta eihän suunnitelmat koskaan mene putkeen.
Joka aamu herään viideltä, joka on kyllä aivan liian aikaisin minulle. Nyt kun on autokoulukin vielä kesken niin saatan olla kotona vasta myöhään illalla. Tälläkin hetkellä istun bussissa matkalla autokouluun. Toivotaan nyt, että saisi kortin pian suoritettua niin jäisi edes vähän enempi aikaa.


Todella vähän jää aikaa viettää kanien ja Lunan kanssa. Heti aamulla herättyä päästän Lunan vain pikapisulle, heitän kanit aitauksiin pihalle, annan Lunalle ruuan ja lähden töihin. Illalla kotiin tultaessa lähden Lunan kanssa lenkille, menen suihkuun, laitan kanit häkkeihin, annan elukoille ruuat ja painun nukkumaan. Eikö kuulostakin ihanalle?
Onneksi koko muu perhe on lomalla ja äiti käyttää Lunaa päivällä pihalla ja touhuilee sen kanssa. Ja sentään viikonloput on vapaat, joten silloin ehtii hyvin tekemään kaikenlaista ja saa jopa nukkua!
Uskon, että blogi tulee olemaan hieman hiljainen ainakin tämän kuun ajan, kun tosiaan töiden ohella en kamalasti mitään ehdi puuhastella. Toivon mukaan kuitenkin on ainakin yksi mätsäri tulossa, toivottavasti pupunäyttely, estekisoja, hieman yli kahdeksi viikoksi tulossa hoitokoirakin ja juhannuksena toivottavasti päästään mökille koirien kanssa! Kiirettä siis riittää. Edes jotakin pientä yritän jaksaa ja ehtiä tännekkin raapustaa!


Kuvien laadusta vastaa ihanampaakin ihanampi iPhone 4...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti