Sivut

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Espoossa

Lauantaina suunnattiin Lunan kanssa muutamaksi yöksi Espooseen. Kaverillani oli synttärit ja minulla muutama ajotunti ja inssi. Nyt on vihdoin ajokortti taskussa. Helpottaa kovasti pupunäyttelyihin ja mätsäreihin liikkumista! Jospa sitä jo ensi viikolla pääsisi autolla lähtemään pupunäyttelyyn ja mätsäriin!
Muutamaan päivään saa kyllä mahtumaan paljon kaikenlaista! Ulkoilimme paljon koirien kanssa ja palloteltiin iiihania pieniä hermunaperoita <3 Tietysti myös muitakin pupuja! Meinaa ihan pupuvauakuume nousta...


Maanantaina myös Iris lähti meidän ja koirien kanssa ulkoilemaan. Hänellä oli mukanaan hänen tuttunsa auspai. Koirat tulivat kivasti juttuun keskenään ja saivat juosta irti. Luna sai leikkiä agenttia ja laitettiin sen selkään valjaat ja GoPro kamera. Pari lyhyttä videota otettiin, mutta täytyy joskus ajan kanssa kokeilla enempi! Videoita en ole vielä saanut koneelle, joten niistä tulee erikseen oma postaus jos videot olivat onnistuneita!Huomenna suunnataan äitin kanssa ostamaan verkkoa Jujun uuteen häkkiin. Pääsee vihdoin kunnon tilaan! Samalla voisi pupujen asumukset kuvata ja tehdä niille oman esittely postauksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti