Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sinä ansaitset kultaa

Tai ainakin hopeaa!
Me vietettiin pupujen kanssa todella kiva ja onnistunut viikonloppu. Tai no Calvin sai lomailla kotona kun nuoremmat olivat mukana maailmalla.
Perjantaina Jonna ja Hanna tulivat meillä käymään. Jonnalla oli Rölli lapinkoira mukana, jonka kanssa Luna sai rallitella meidän pihassa. Hanna toi minulle kaksi kania, jotka kuskasin petteilemään, sekä näyttelyn palkinnot.

Lauantaina kahdeksalta nappasin Karkin, Lampaan ja Iriksen Saukkolasta kyytiin ja ajeltiin kohti Särkisaloa, jossa oli sekä petti, että esteet. Hieman oli suunniteltava, että kuinka mahdumme kaikki samaan autoon. Kaneja oli yhteensä kaksitoista ja myös palkinnot, muut tavarat ja ihmiset oli mahdutettava kyytiin. Hienosti kuitenkin saatiin kaikki kamat kasattua autoon ja päästiin matkaan. Nexulle ei valitettavasti ollut esteillä sopivia luokkia, joten minun kanit pääsivät vain pettipöydälle.


Omat kanit olivat melko ajoissa arvosteltavana. Toimin assarina uroksille, joten sain itse olla kuskaamassa poikia pöydälle ja kuulla arvostelut. Tuomari tykästyi todella paljon molempiin poikiin. Juju otti ihan rennosti ja melkein nukkui tuomarin sylissä. Se ei turhia stressaile! Juju yllätti kyllä todella ja keräsi itselleen pisteitä huikeat 95,5! Viiden pisteen kohdista tuli kunniamaininta sekä baby-urosten luokkavoitto ja kaiken kukkuraksi Juju pääsi BIS-pöydälle komeilemaan. Pikkujäbä sijoittui kokonäyttelyn toiseksi. Tässä Jujun arvostelu

Yleiskunto 28/30 - hyvä paketti
Turkki 18,5/20 - hyvässä kunnossa
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - ok
Hampaat 5/5 - söpöt nököt
Kynnet 5/5 - hyvin leikatut
Tassut 5/5 - heinän tuoksuiset
Häntä 5/5 - pitkä
Käsiteltävyys 19/20 - rauhallinen

Myös Nexu sai kivat pisteet. Sillä on ollut hieman ongelmia käsiteltävyyden ja hampaiden näyttämisen kanssa, mutta nyt osasi olla edukseen! Oikein kiltisti istui pöydällä ja mielisteli tuomarille. Nexu sai pisteitä 93,5 ja oli nuorten urosten ensimmäinen! Alla Nexun arvostelu


Yleiskunto 27,5/30 - hyvässä kunnossa
Turkki 18/20 - puhdas, palautuu
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - suuret, söpöt
Hampaat 5/5 - ok
Kynnet 5/5 - hyvin leikatut
Tassut 4,5/5 - hieman värjäytyneet
Häntä 5/5 - pitkä löytyi
Käsiteltävyys 18,5/20 - kiva jänis, kiltti

Sunnuntaina pakkasin Nexun, Jujun ja Hannan kanit autoon. Luna oli myös hypännyt autoon kyytiin kun pakkailin tavaroita, joten eihän sitä voinut jättää pois kyydistä... Suunnattiin kohti Forssaa, jossa heitettiin kamat Hannan autoon ja lähdettiin jatkamaan matkaa kohti Nokian estekisoja. Juju oli vain turistina ihmettelemässä ja Nexu oli ilmottu helppoon suoraan.


Nexu hyppi todella kivasti ja ensimmäisellä kierroksella virheitä tuli kaksi. Toisella kierroksella pistikin paremmaksi ja hyppi todella hienosti puhtaan radan! Myös moni muu pupu hyppi hienosti ja ajattelin, ettei Nexu tällä kertaa sijoitu, mutta pikkumies yllätti! Nexu sijoittui helpon suoran toiseksi!

2 kommenttia: