Sivut

maanantai 17. elokuuta 2015

Liebster Award -haaste

Sain kyseisen haasteen kahdelta eri blogilta. Kiitokset kuuluvat siis blogeille Mainio Manta ja Common Bunnies

"Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saavat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle."

Säännöt ovat seuraavat:

-. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
-. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
-. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
-. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

Minä vastaan molempien blogien kysymyksiin, mutta en tällä(kään) kertaa haasta ketään. Suurin osa minun lukemista blogeista on jo saanut haasteen tai lukijoita on jo yli 200 :) 

Tässä tulee ensimmäisiin kysymyksiin vastaukset

1. Jos sinun pitäisi ottaa jokin muu koirarotu kuin sinulla on nyt, minkä ottaisit ja miksi? - Australianpaimenkoira todennäköisesti. Kyseinen rotu on jo kauan kiinostanut minua.

2. Millaista ruokaa koirasi syö? - Profinen kana-perunaa sekä erilaisia lihoja ja luita.

3. Saavatko koirasi tulla sängylle/sohvalle/nojatuoleille? Miksi ja miksi eivät?- Saa tulla. Alkuun Lunan piti saada tulla vain minun sängylle, mutta äiti sitten hiukan lipsui tuosta säännöstä :D

4. Käytkö usein koirapuistoissa? Miten koirasi viihtyvät siellä?- Silloin tällöin käydään. Nyt muuton jälkeen meillä ei enää ole lähellä koirapuistoa, joten on jäänyt. Luna viihtyy puistossa oikein hyvin. Tykkää kun on kavereita joiden kanssa juosta ja painia.

5. Mikä on luonteenpiirre jonka muuttaisit koirassasi/koirissasi?-Hmm... Oikeastaan tykkään Lunasta juuri tuollaisena kuin se nyt on. Täydellinen koira mulle :) 

6. Oletko käynyt koirasi kanssa ulkomailla? Jos olet niin missä ja millaista se oli, jos et niin missä haluaisit käydä?- En ole käynyt. Kesälomalla oli tarkoitus lähteä käymään Norjassa, mutta reissu sitten peruuntui. Lomamatkalle en välttämättä koiraa ottaisi mukaan. Lento kuitenkin on varmasti melko stressaavaa koiralle, joten parempi jäädä Suomeen hoitopaikkaan. 

7. Millainen on mielestäsi onnellinen koira?- Koira joka saa toteuttaa itseään ja tehdä sitä mihin se on tarkoitettu :)

8. Jos sinun pitäisi valita itsellesi jokin koiriin liittyvä työ niin minkä valitsisit?- Hmm.. Vaikea kysymys! Jonkunlaisessa koirahoitolassa voisi olla aika kivaisa työskennellä.

9. Onko koirallasi useita pantoja/valjaita/hihnoja yms tilpehööriä vai oletko enemmänkin "korkeintaan kahdet varusteet"-tyyppiä?- Monet löytyy... :D Kuitenkin vain yleensä käytän tiettyä pantaa ja valjaita
 10. Tulevatko koirasi toimeen muiden eläinten esimerkiksi kissojen kanssa?- Luna tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, Yleensä hieman aristaa kissoja, mutta joissakin tapauksissa jopa uskaltaa nukkua vieressä ja haastaa leikkiin.
Isot eläimet, kuten lehmät ja hevoset on todella pelottavia. Mm. kanit ja kanat taas ovat tosi jänniä ja niitä olisi kiva päästä jahtaamaan.

11. Mikä on koirasi lempiherkku?- Lunalle kelpaa mikä vain :D 

Ja heti perään toset 11 kysymystä

1. Mitä harrastat?
- Satunnaisesti käyn pupujen kanssa näyttelyissä ja estekisoissa. Tarkoitus olisi aloitta jotakin kivaa Lunan kanssa nyt syksyn tullessa :) 

2.  Mitä odotat tulevaisuudelta?
- Joskus olisi tarkoitus valmistua koulusta, saada töitä, ostaa oma talo... Vaikka mitä! :D

3. Suosikki vuodenaikasi?
- Kesä tai talvi... Molemmiss ahyvät ja huonot puolensa

4.  Lempi värisi?
- Punainen

5.  Kuvaile tyyliäsi?
- yksinkertainen!

6. Minkälaisen musamaun omistat?
- Laajan. Lähes kaikki käy

7.  Paras tv-sarja?
- Salkkarit on ainoat mitä seuraan

8. Kadutko elämässäsi mitään ja jos kadut niin mitä?
- Kadun moniakin asioita. Tällä hetkellä vaan ei tule mieleen mitään. 

9.  Mikä on tällä hetkellä parasta elämässäsi?
- Iiihanat kaverit ja lemmikit <3

10. Mitä pelkäät?
- Pimeää, korkeita paikkoja... 

11. Lempi ruokasi?
- Tortillat on aika nam!:P

1 kommentti: