Sivut

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Lomat lusittu

Huoh, nyt on minunkin lomailut lomailtu ja maanantaina koittaa jo arki. Miten kummassa aika meni niin kamalan nopeasti? Vastahan loma alkoi!
Minä lähdin Lunan kanssa jo ensimmäisenä lomapäivänä kohti Joensuuta ja toissapäivänä kotiuduttiin takaisin tänne Nummelle.
Hieman on huono omatunto, kun blogiin en ole koko loman aikana mitään kirjoittanut tai laittanut edes kuvia! Edelleen sama vanha talvinen bannerikin blogissa... Toisaalta ei aikaa ole jäänyt myöskään Petsien, Facebookin tai minkään muunkaan päivittämiseen. Me ollaan Lunan kanssa ulkoiltu todella paljon ja minä olen nähnyt kavereita. Joka päivälle on siis ollut jotakin, eikä tylsää ole ollut!

11kk

Mitään kummosempia ei kuitenkaan ole tapahtunut, joten saatte tyytyä kuviin. Niitäkään ei kamalasti ole, mutta joitakin räpsyjä kuitenkin. Luna sai paljon ihailuja ja kehuja käytöksestään, kun vierailtiin parin kaverin luona. Myös uusia ja vanhojakin koirakavereita tavattiin. Luna uskaltautui jopa nukkua serkkujeni luona kissan vieressä, vaikka yleensä pelkää niitä.
Blogi on saanut pari haastettakin, joten lähipäivinä täytyy niistäkin postausta kirjoittaa. Myös pupujen asumukset ovat valmiita, joten niistä on tulossa esittelypostausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti