Sivut

CalvinNimi: Repunpään Asfalttimies "Calvin"
Syntynyt: 21.6.2011
Rotu: hermeliini
Väri: valkoinen ps
Kasvattaja: Laura Virtanen/Repunpään

i. Hops-Ontop's Lewis valk ps 95
e. Petkelkannan Jasmiini valk ps 94
Calvin petsiessä!


Calvin muutti meille Elokuussa 2014. Ei siis ole ihan pienestä pitäen meillä asustellut. Kuitenkin jo muutama viikkoisena ensimmäistä kertaa pääsin Calvinia pallottelemaan, kun on kaverini kasvatti. Siitä lähtien olen tuota poikaa ihastellut.


Calvin on oikein kiltti ja hurmaava herra. Kaikki hoitotoimenpiteen sujuu ongelmitta ja Calvinia saa vääntää ja kääntää ihan miten huvittaa. Luonteeltaan täysi kymppi. Todella seurallinen poika, joka hakee huomiota ja rapsutuksia ihmisiltä. Välillä viihty pitkiäkin aikoja sylissä siliteltävänä. Välillä innostuu myös nuolemaan sormet puhtaiksi!
Vapaana ollessa täytyy tutkia tarkasti jokainen paikka ja välillä käydä ihmisten jaloissa pyörimässä jos vaikka herkkuja tai rapsutuksia saisi. Kun paikat on tutkittu niin täytyy vetää kunnon rallia ja heitellä iloloikkia. Sen jälkeen onkin hyvä etsiä piilopaikka ja mennä sinne makoilemaan.
Calvin on jo pienestä pojasta lähtien kierrellyt näyttelyitä, niin ulkomuotoluokkia kuin pettiluokkiakin. Molemmilla puolilla on pärjännyt todella hyvin. Ulkomuotoluokasta löytyy jopa yksi serti. Petissäkin on aina tullut hyvät pisteet sekä useita KuMia ja luokkavoittoja. Myös PPK-pöydällä on käynyt vierailemassa muutaman kerran. Valitettavasti minulla ei ole Calvinin näyttelytuloksia kun asui vielä kasvattajallaan.
Minun kanssa Calvin on käynyt kahdesti petissä seuraavin tuloksin:

13.12.2014 Humppila
94p + lkv1 + lahjoitupalkinto x2 + PPK 1

17.1.2015 Mäntsälä 93,5p + lkv3 + Kuma
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti